Безплатна консултация по проблемите с болестното затлъстяване във ВИТА

Безплатна консултация по проблемите с болестното затлъстяване във ВИТА
29 Ноември 2019 г.
Болница ВИТА организира среща за всички, които са засегнати от болестното затлъстяване, наднорменото тегло и съпътстваните от този проблем заболявания. Целта е да помогнем с безплатни лекции, съвети и насоки хората, борещи се с това изпитание.

На срещата ще присъстват д-р Райна Стоянова – ендокринолог,
Преслава Биковска – психолог и д-р Милева – хирург.

Събитието ще се модерира от Полина Георгиева, която е спечелила вече трудната битка  с килограмите и може да отговаря на всички въпроси за детайлите, печелившите стратегии, притесненията и победите в дългия път към нормализирането на теглото.

Очакваме с нетърпение да отговорим на всички Ваши въпроси на 7 декември /събота/ от 11 часа в Конферентната зала на 6 етаж във ВИТА База 2 на улица „Филип Кутев“ 10.

Събитието е безплатно, но с предварително записване на телефон 089 605 00 79 или на имейл [email protected].
Всички, които се интересуват от този проблем, ще намерят повече информация на страницата на ВИТА https://www.facebook.com/VITA.page/ , като подробности може да намерите, ако се присъедините във Фейсбук групата ни.
 
Свързани публикации:
Вита Хоспис
Център по метаболитна
и бариатрична хирургия
Център за борба с болката
}

РОДЕНИ БЕБЕТА В БОЛНИЦА ВИТА

7050
Ортопедично отделение
Херния Център
Простата Център
Ин Витро Център
СТМ Вита Инженеринг
Партньори
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах