26.11.2020

БЕЗПЛАТНИ прегледи във ВИТА през декември за пациенти с очни проблеми

Във връзка с Профилактичната здравна програма и като част от дейностите за промоция на здравето и профилактиката на значимите за обществото заболявания, МБАЛ ВИТА обявява през месец декември БЕЗПЛАТНИ профилактични прегледи за пациенти с проблеми с очите.

Профилактичната здравна програма на ВИТА включва ежемесечни безплатни прегледи, по време на които достъп до нашите висококвалифицирани специалисти има всеки записал се гражданин.

В Профилактичната програма на ДКЦ и МБАЛ ВИТА освен безплатните прегледи, са включени: Групи за взаимопомощ и консултации по разнообразни здравни проблеми, семинари, лекции и периодични срещи по обществено-значими здравни проблеми.

На разположение на всички записали се предварително пациенти, през декември  ще бъдат специалистите ни офталмолози с безплатни прегледи и консултации.
 
От пациентите не се изискват направления от личните им лекари за посещения при нашите специалисти.
 
Ето и Графика на безплатните прегледи през декември:

Д-р Наталия Шамова
7  декември - от 11:00 до 14:00 часа в База 2;
14 декември - от 08:00 до 11:00 часа в База 2.

Д-р Доброслава Попова
10  декември - от 12:00 до 16:00 часа в База 2;
 
Всички пациенти, които желаят да се възползват от безплатния преглед и консултация, трябва да се запишат предварително
чрез superdoc.bg или на телефоните на Регистратура:

ВИТА База 2 - ул. "Филип Кутев" №10,

Болница ВИТА разполага със съвременна апаратура, произведена от световно утвърдени компании, както и с едни от най-добрите специалисти в тази област. Всичко това Ви осигурява най-доброто и безопасно лечение при всяка манипулация и медицинска интервенция.