Безплатни прегледи при травматолозите на ВИТА през юли

Безплатни прегледи при травматолозите на ВИТА през юли
08 Юли 2021 г.
МБАЛ ВИТА продължава своята успешна Профилактична здравна програма, която е част от дейностите по промоция на здравето и профилактика на значимите за обществото заболявания.

В синхрон с развиващото се медицинско познание, Европейската политика за здраве през XXI век е базирана на здравната промоция и разглежданата в органична свързаност с нея профилактика на болестите.
Според д-р Савчев – Управител на ВИТА: „Превантивните дейности представляват модерен европейски начин за преоценка и усъвършенстване процесите на опазване и повишаване здравето на населението. По време на пандемията всички ние разбрахме на практика  необходимостта от обществено осъзнаване на социално-икономическите и здравни ефекти от превантивните мероприятия, насочени към навременно откриване и своевременното лечение на здравните проблеми.

Затова МБАЛ и ДКЦ ВИТА разработиха стройна Профилактична здравна програма с поглед към навременното лечение и профилактика на заболяванията.“

Профилактичната здравна програма на ВИТА включва ежесемесечни безплатни прегледи, по време на които достъп до нашите висококвалифицирани специалисти има всеки пациент.
Това е безценна възможност българските граждани безплатно да се ползват от услугите на частното здравеопазване и да им бъдем в помощ по всеки здравен проблем, с който се борят в момента.
 
График на прегледите при ортопед-травматолозите на ВИТА през ЮЛИ:
 
13 юли                   -  Д-р  Димитър Пачев - от  09:00 до 11:00 часа;
Всеки четвъртък - Д-р София Фурсова -   от 13:00 до 16:00 часа;
Всеки четвъртък - Д-р Цветомир Колев -  от 13:00 до 16:00 часа;

 


За се запишете за безплатен преглед, е задължително да се обадите предварително на телефоните на Регистратура във ВИТА База2. Трябва да носите в деня на прегледа цялата минала медицинска документация, с която разполагате. За да се възползвате от безплатен преглед при нас не е необходимо медицинско направление от личния Ви лекар.
Очакваме Ви!
Ако желаете да получавате интересна и полезна информация, абонирайте се за нашия имейл бюлетин!

абонамент за бюлетин


Може да Ви интересува също:
* Пакетни цени във ВИТА
* Нови пакетни цени за услуги, свързани с кандидатстване и записване в детски заведения!
* КАК ДА ПРЕДПАЗИМ КОЖАТА СИ ОТ ВРЕДНИТЕ СЛЪНЧЕВИТЕ ЛЪЧИ - няколко практични съвета от д-р Тошева - специалист дермато-венеролог във ВИТА
* Пролетно зареждане - интервю с д-р Ива Иванова - педиатър във ВИТА
* Д-р Мирчева - акушер-гинеколог и специалист по фетална медицина, отговаря на най-често задаваните въпроси от бъдещите майки
* Финансирайте лечението си в МБАЛ ВИТА с подкрепата на Банка ДСК
 

 
Диагностично-консултативен център ВИТА
Вита Хоспис
Център по метаболитна
и бариатрична хирургия
}

РОДЕНИ БЕБЕТА В БОЛНИЦА ВИТА

7752
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах