Болница "Вита" открива луксозна база

Болница
21 Декември 2017 г.
Нови отделения и усещане като „у дома“ за пациентите

В началото на 2018 г. българската частна многопрофилна болница за активно лечение "Вита" ще открие нова сграда. Модерното лечебно заведение е разположено на 9000 кв. метра площ и се намира на ул. "Филип Кутев" №10, район "Лозенец", на пешеходно разстояние от метростанция "Витоша" и търговски център "Парадайз". МБАЛ "Вита" е добре позната с утвърдените си отделения по акушерство и гинекология, ин витро,  неонатология, урология и андрология, ортопедия и травматология, хирургия, образна диагностика, анестезиология и интензивно лечение. В седеметажната постройка ще функционират и нови структури, като например Отделения по гастроентерология, по неврохирургия, по пластично-реконструктивна и естетична хирургия. Болничните студиа са изпълнени максимално комфортно и пресъздават усещането „у дома“. Легла с подвижни зони, таблети вместо звънци за контакт със сестрите, въздушна поща за размяна на информация между операционните и отделенията са само част от новите придобивки.  Наред с доказаните специалисти на "Вита", екипът на болницата се увеличава с още висококвалифицирани лекарски екипи. В двора на "Вита" База 2 има и паркинг с 90 паркоместа. На първи етаж на "Вита" База 2 са консултативните кабинети с познатите специалисти на ДКЦ "Вита". Нововъведение са трите кабинета на лични лекари. Лабораторният блок включва микробиология, клинична лаборатория и патохистология. 

„Добре познатата "Вита" на ул. "Драговица" срещу гара "Подуене" вече е малка за нарастващия ни брой пациенти. Тя става "Вита" База 1 и ще продължи да приема пациенти в диагностично-консултативния център, лабораторния блок и рентгена. В сградата на "Драговица" № 9 ще има и отделения по вътрешни болести, по физиотерапия и хемодиализа. На разположение на пациентите ще бъде разкрит хоспис. С разширяването на сградния фонд и откриването на "Вита" База 2 имаме възможност да осигурим на пациентите по-комфортен и технологичен прием, както и нови услуги, които ще предложим за комплексно обслужване. Оборудването и апаратурата са от най-висок клас. Студиата са по-просторни, операционните са по-модерни, кабинетите и приемните са по-уютни.  На всеки етаж има регистратура, централата е автоматизирана и записването на часове е улеснено. При нас пациентите ще се радват на здравеопазване на световно ниво“, разясни д-р Тихомир Савчев, управител на МБАЛ "Вита".

Брандът "Вита" е създаден преди повече от 25 години, когато е разрешено откриването на първото частно здравно заведение в София – Поликлиника "Вита" или ДКЦ "Вита". През 2004 г. е основана и МБАЛ "Вита" - първата частна многопрофилна болница в София. Допълнителна информация на www.vita.bg. 

Свързани материали:
Диагностично-консултативен център ВИТА
Вита Хоспис
Център по метаболитна
и бариатрична хирургия
}

РОДЕНИ БЕБЕТА В БОЛНИЦА ВИТА

8559
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах