Вита Ин Витро Център сключи договор с Центъра по асистирана репродукция

Вита Ин Витро Център сключи договор с Центъра по асистирана репродукция
29 Януари 2020 г.


Днес, 29 януари 2020 година, бе подписан поредният договор на "Вита Ин Витро Център" с „Центъра по Асистирана репродукция“, като доказателство за високите успехи и професионалната му работа.

"Вита Ин Витро Център"  е първият в страната, създаден като част от структурата на многопрофилен тип болница. С неговото откриване през 2011-та година, се продължава цялостната философия за изграждане на болничен комплекс, в който под един покрив да бъде предоставено модерно, качествено и пълно консервативно (неоперативно) и оперативно лечение. Така пациентите получават възможността да направят всички необходими изследвания в една сграда и на едно място.

За десета поредна поредна година Центърът получава доверието на „Центъра по Асистирана репродукция“, което е висока чест и голям комплимент за специалистите във ВИТА. Тук работят едни от най-квалифицираните и със задълбочени научни познания специалисти в асистираната репродукция. През годините десетки двойки с тяхна помощ получиха най-желания подарък – нов живот.

Ембриолозите във "Вита Ин Витро център" център са сертифицирани от Европейската асоциация по човешка репродуктивна ембриология (ЕSHRE), което е доказателство за високите стандарти на работа и за впечатляващия брой успешни резултати.
"Вита Ин Витро" център е оборудван с последно поколение високо специализирана апаратура, за да предостави на своите пациенти най-модерните асистирани репродуктивни технологии.

Всеки пациент на "Вита Ин Витро център" става неделима част от успешен екип, който има една единствена цел – да сбъдне мечтата на семейството за бебе. Специалистите влагат професионалния си опит, знанията и уменията си, но и своето сърце, което, съчетано с най-новите и модерни достижения на репродуктивната медицина, е гаранция за отличен резултат.


Свързани публикации:
 

 
Вита Хоспис
Център по метаболитна
и бариатрична хирургия
Център за борба с болката
}

РОДЕНИ БЕБЕТА В БОЛНИЦА ВИТА

6855
Ортопедично отделение
Херния Център
Простата Център
Ин Витро Център
СТМ Вита Инженеринг
Партньори
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах