За нас

Вита Ин Витро център

"Вита Ин Витро Център" е създаден като първия Ин Витро център в България, част от структурата на Многопрофилна Болница. Центърът получава разрешително за своята дейност през м. януари 2011 г.

Идеята за създаването му е породена от естественото развитие на Болница „Вита” – в отговор на нуждите на пациентите с установени репродуктивни затруднения, като по този начин се затваря кръгът от зачеването до раждането на едно здраво бебе – под един покрив, в рамките на един болничен комплекс. 

"Вита Ин Витро Център" разполага с последно поколение високо-специализирана апаратура, за да могат пациентите да се възползват от най-съвременните технологии за асистирана репродукция. Центърът предлага възможност за извършването на всички необходими изследвания на едно място, а специалистите от МБАЛ „Вита” са на разположение за консултации в областта на акушерството и гинекологията, в това число пренаталната диагностика, урологията, неонатологията и педиатрията.

Повече информация за " Вита Ин Витро Център" може да намерите на invitro.vita.bg

Диагностично-консултативен център ВИТА
Вита Хоспис
Център по метаболитна
и бариатрична хирургия
}

РОДЕНИ БЕБЕТА В БОЛНИЦА ВИТА

8943
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах