Вита подкрепя кампанията на Оле Мале!

Вита подкрепя кампанията на Оле Мале!
01 Март 2017 г.
За Баба Марта: Безплатни мартенички, изработени от майки на деца с увреждане за всеки пациент

Българската Многопрофилна болница за активно лечение и Диагностично-консултативен център "Вита" посреща Баба Марта с подарък-мартеница за всеки пациент. Мартениците тази година са закупени от майките, част от кампанията на Оле Мале! и Майко мила по проект "Търся втора работа".
"Даряваме мартеници на близките си, за да са здрави. В Семейството на здравето - Вита, ценим традициите и за поредна година ще уважим пациентите си с бяло-червения символ. Тази година се включихме в кампанията на Оле Мале! и закупихме мартеници, създадени от български майки на деца с увреждане. Със скромната си подкрепа целим да покажем уважението си към тези силни майки и да ги поставим в единствената позиция, която заслужават – на силни и самоуверени личности. Знам, че нашите пациенти са добронамерени и ги каня да подкрепят сайта Оле Мале! От него могат да закупят и други ръчно-изработени сувенири и да подпомогнат доброто. Благодаря на Елисавета и Красимира, че организираха майките и днес ще зарадваме нашите пациенти с техните мартенички. Честита Баба Марта на всички," коментира д-р Тихомир Савчев, управител на МБАЛ "Вита".
Вита Хоспис
Център по метаболитна
и бариатрична хирургия
Център за борба с болката
}

РОДЕНИ БЕБЕТА В БОЛНИЦА ВИТА

6855
Ортопедично отделение
Херния Център
Простата Център
Ин Витро Център
СТМ Вита Инженеринг
Партньори
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах