Във ВИТА завърши успешно Вторият курс по ехография на проф.Граф

Във ВИТА завърши успешно Вторият курс по ехография на проф.Граф
13 Септември 2019 г.
При огромен интерес премина Вторият курс по ехография на тазобедрена става при новороденото на проф. Рейнхард Граф в България, който се състоя в МБАЛ „Вита“ под ръководството един от най-добрите ортопеди в  страната – доц. д-р Атанас Кацаров.
Австрийският проф.Рейнхард Граф е откривател на метода за ранна диагностика на вродени луксации на тазобедрената става при новороденото. След като развива ехографска диагностика за изследване на новородените, проф. Граф получава множество международни награди и световно признание. Методът помага на хиляди деца в цял свят, като предотвратява доживотна инвалидизация.
В курса участваха над 40 лекари от България и чужбина, които получиха сертификати за обучение, заверени от ръководството на болницата.
Това е вторият курс, който проф.Рейнхард Граф провежда в България. Интересът към нашата страна е благодарение на дългогодишното му сътрудничество с доц.д-р Атанас Кацаров от „Вита“.


 
Актуални теми
Вита Хоспис
Център по метаболитна
и бариатрична хирургия
Център за борба с болката
}

РОДЕНИ БЕБЕТА В БОЛНИЦА ВИТА

7050
Ортопедично отделение
Херния Център
Простата Център
Ин Витро Център
СТМ Вита Инженеринг
Партньори
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах