Дерматолозите на ДКЦ Вита подкрепят кампанията #ЗаедноСме

Дерматолозите на ДКЦ Вита подкрепят кампанията #ЗаедноСме
10 Октомври 2016 г.
Д-р Кристина Милкова и д-р Надя Тошева се включват в образователната кампания на BIODERMA. Инициативата е насочена към проблема акне. Акнето засяга 90% от тийнейджърите и е топ причина за посещение при дерматолог.

Дерматолозите на ДКЦ "Вита" ще извършват безплатни прегледи при акнеична кожа на 12 октомври 2016 г. (сряда) от 11:00 до 16:00 ч. в ДКЦ "Вита" (ул. Драговица №9).

За запазване на час за БЕЗПЛАТЕН ПРЕГЛЕД ПРИ АКНЕ, моля, звъннете на телефоните на Диагностично-консултативен център "Вита": 02 960 49 50, 20 960 49 51, 02 960 49 52.

Всеки пациент с акне ще получи специална кутия Sébium, която съдържа: Sébium Gel moussant мек измиващ гел 45 мл, Sébium Global крем за акнеична кожа 5 мл и книжка със съвети и информация за правилните грижи за акнеична кожа, осигурена от BIODERMA.

За допълнителна информация и въпроси, посетете и нашата фб страница
 
Kампанията се осъществява с подкрепата на Българското Дерматологично Дружество, Българското сдружение на частно практикуващите дерматолози, Асоциация Родители и Асоциация на студентите медици в България.
Полезна информация за правилните грижите за акнеичната кожа, може да намерите тук

Вита Хоспис
Център по метаболитна
и бариатрична хирургия
Диагностично-консултативен център ВИТА
}

РОДЕНИ БЕБЕТА В БОЛНИЦА ВИТА

7592
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах