04.04.2018

Допълнителна дата: Отворени врати Родилно и Неонатологично отделение

Поради големия интерес и желанието на екапи на ВИТА да имаме една комфортна и ползотворна среща с вас - бъдещите родители, обявяваме ДОПЪЛНИТЕЛНА дата за ден на Отворените врати за Родилно и Неонатологично отделение на болница Вита. Срещата ще се проведе на 19 април в новата ни сграда - ВИТА База 2 на бул. Филип Кутев №10.

МОЛЯ, обърнете внимание: ВИТА База 2 разполага с удобен паркинг, който е безплатен до 30-тата минута. След 31-вата минута се заплаща по 2 лв. на час.

Срещата е подходяща за бъдещи родители, които имат въпроси относно раждането в МБАЛ Вита и биха желали да разгледат Родилното и Неонатологичното отделение. Събитието включва общо изложение за процеса по настаняване и обгрижване на родилката и новороденото бебе във Вита, сесия въпроси и отговори, както и посещение на Родилно отделение - родилна зала, стаи за индивидуално настаняване, стаи за двойно настаняване, Неонатологично отделение с 2-ро ниво на компетентност, Зала за изписване на новородените.

Водещ е Галина Михайлова - старша акушерка в МБАЛ Вита.

Денят на Отворените врати е безплатно събитие, но със задължително запазване на място на тел: 02/ 960 49 84 или с лично съобщение на официалната страница на Вита (тук).

Събитието е от 14:00 ч. на 6 етаж (Конферетна зала). Продължава около час. Моля, бъдете точни.
Следващи дати:
07 ЮНИ
05 ЮЛИ
09 АВГУСТ
13 СЕПТЕМВРИ
11 ОКТОМВРИ
08 НОЕМВРИ
06 ДЕКЕМВРИ

Свързани материали: