Д-р Бенкова - пластичен хирург във ВИТА, ще извършва БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на пациенти с последици от изгаряния и травми, както и за профилактика и корекция на белези!

Д-р Бенкова - пластичен хирург във ВИТА, ще извършва БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ
на пациенти с последици от изгаряния и травми, както и за профилактика и корекция на белези!
07 Март 2022 г.
МБАЛ ВИТА продължава своята Профилактична здравна програма, която е част от дейностите по промоция на здравето и профилактика на значимите за обществото заболявания. Профилактичната програма на ВИТА включва ежемесечни безплатни прегледи, по време на които достъп до нашите висококвалифицирани специалисти може да има всеки гражданин.

Идеята на д-р Тихомир Савчев - собственик и Управител на ВИТА, е „чрез тази програма все повече български граждани да могат да се възползват от частното здравеопазване, както и нашите здравни услуги да бъдат издигнати до нивото на световните стандарти“.

На разположение на всички пациенти БЕЗПЛАТНО през МАРТ 2022 година ще бъде един от водещите ни специалисти  -  д-р Бенкова от Отделението  по Пластична, Реконструктивна и Естетична хирургия на МБАЛ ВИТА, с прегледи и консултации за всички, които се борят с последици от изгаряния и травми, както и с белези от различен произход.

Прегледите ще се проведат от 14 март до 31 март 2022 година по следния
 
ГРАФИК:
Всеки понеделник, сряда и петък
от 9 до 12 часа.

Всички пациенти, които желаят да се възползват от безплатния преглед и консултация, трябва да се запишат предварително чрез superdoc.bg или на телефоните на Регистратура:
ВИТА База 2 - ул. „Филип Кутев“ №10, (02) 45 22 000.

От пациентите не се изискват направления от личните им лекари за посещения при нашите специалисти.

Болница ВИТА разполага със съвременна апаратура, произведена от световно утвърдени компании, както и с едни от най-добрите специалисти в тази област.

Всичко това Ви осигурява най-доброто и безопасно лечение при всяка манипулация и медицинска интервенция.

Очакваме Ви!


Ако желаете да получавате интересна и полезна информация, абонирайте се за нашия имейл бюлетин!
АБОНАМЕНТ ЗА БЮЛЕТИН


Може да Ви интересува също:
*Метаболитната хирургия като най-кратък път до здравето и красотата!
*Как да избегнем рисковете от изгаряния по време на празниците и как да дадем първа помощ на пострадалите – съвети от д-р Бенкова от МБАЛ ВИТА
"Имунитетът на децата след пандемията от COVID-19. Как да се подготвим за настъпващите сезонни инфекции?" - съветва ни д-р ИВА ИВАНОВА - педиатър, специалист хомеопат и лекар с многобройни малки пациенти в ДКЦ „Вита“
*Хранене по време на бременност - специфики, обосновка, някои правила
*Стомашен ботокс в МБАЛ Вита – съвременна иновативна помощ при лечение на затлъстяването
* Финансирайте лечението си в МБАЛ ВИТА с подкрепата на Банка ДСК

 
Диагностично-консултативен център ВИТА
Вита Хоспис
Център по метаболитна
и бариатрична хирургия
}

РОДЕНИ БЕБЕТА В БОЛНИЦА ВИТА

8559
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах