Защо болница ВИТА?

  • Ние сме водеща болница, предлагаща висококачествени медицински услуги.
  • Вече над 30 години успешно развиваме доказани практики и иновативни подходи.
  • Устремени сме към бъдещето и вярваме, че успешната ни репутация се дължи на нашия изключителен екип от медицински професионалисти.
  • Вашата възможност за професионална реализация във Вита.

За да поддържаме висок стандарт на работа, ние от Вита търсим силно мотивирани хора, с които да постигнем нашите цели. Вярваме, че мотивираният и добре обучен екип е ключовият фактор за успеха ни! Пациентите ни заслужават най-доброто, за това работим с ентусиазъм и се стремим непрекъснато да се усъвършенстваме. Ние предлагаме на своите служители:

Конкурентно възнаграждение

Развили сме глобален подход към определянето на възнагражденията и се стремим да гарантираме тяхната конкурентост в нашия пазарен сектор. Едновременно с това държим на връзката между възнаграждението и представянето, за да можем да отличим и възнаградим доброто представяне и личния принос.

Пакет социални придобивки

Нашите служители могат да се възползват от социални придобивки, които поетапно надграждаме:

  • Ваучери за храна;
  • Спортни карти на преференциални цени;
  • Преференциални цени за служителите и техните семейства за здравни продукти и услуги в лечебното заведение и др.

Работа в стабилна компания с изградена фирмена култура

Създадена преди 30 години, "ВИТА" е първото частно медицинско заведение в гр. София. Водещите принципи в работата на целия екип на „Вита” са безкомпромисното качество на медицинските услуги, придружено с лично отношение и персонално внимание към всеки един пациент. Във „Вита” работят доказани специалисти от над 30 области на съвременната медицина. Хората, които работят с нас са специалисти с дългогодишен стаж и богат опит.

Възможности за повишаване на квалификацията и за развитие на кариерата

Най-голям потенциал имат служителите, които знаят какво търсят и са готови да се учат и развиват, които са отворени за работа в екип и напредък в структурата на Вита. Нашата основна цел е подобряване професионалната компетентност и капацитета на служителите на МБАЛ Вита и ДКЦ Вита, за по-ефективно и ефикасно изпълнение на задълженията, както и за повишаване на мотивацията.

Работата с университетите и младите специалисти е един от нашите приоритети. Вита подава ръка на младите бъдещи специалисти, за да им помогне за тяхното развитие в сферата на медицината още докато са на студентската скамейка.

Работа във високомотивиран екип от професионалисти

Ние можем да наречен нашите служители и специалисти – ОБЩНОСТ ОТ ХОРА СЪС СПОДЕЛЕНА ЦЕЛ. Пациентът е център на нашите усилия. Доверието на пациента е функция на индивидуален медицински подход към всеки един, съчетан с точна диагноза, най-съвременни програми за профилактика и превенция и предоставяне на високоспециализирани медицински услуги. Успехът зависи от всеки един служител на Вита, който реагира бързо, мисли задълбочено, полага усилия и работи ефективно за предоставяне на висококачествени медицински грижи и затвърждаване доброто име на лечебното заведение.

Ако имате допълнителни въпроси относно свободни позиции или Вашата кандидатура се свържете с Антония Зарева -
Ръководител отдел "Човешки ресурси" на тел. 02 45 22 623 и 0887 520 117.

*Всички документи, които постъпват в отдел „Човешки ресурси” се разглеждат при строга конфиденциалност и в съответствие със ЗЗЛД. Преценяват се предимствата на всеки един кандидат. Съгласно възприетите процедури на работа, единствено одобрените по документи кандидати получават обратна връзка.