Хоспис Вита

За нас
На 11 февруари 2019 година в София стартира работа новият Хоспис ВИТА. Това е лечебно заведение, в което специалисти се грижат за хора с увреждания, хронично болни, лица със слединсултни състояния и  за терминално болни пациенти. Хосписът осигурява медицинско наблюдение, поддържащо лечение, здравни грижи, премахване на болката и психо-емоционалните ефекти от болестта, както и осъществяване на морална подкрепа за пациента и неговите близки.

Нашият екип и комфортната обстановка предразполагат пациентите ни да се чувстват като в домашна обстановка. Ние осигуряваме здравословна и качествена храна на всички пациенти, както и всякакви ежедневни грижи и помощ.

Адресът ни е: София, кв. „Оборище“, ул. „Драговица“ 9. Хосписът е разположен в нови, прекрасно оборудвани помещения, които са непосредствено над ДКЦ ВИТА База 1.  В стационара има 14 болнични легла, разположени в 5 стаи с по 2 легла и 4 стаи с по 1 легло. Всички стаи имат собствен санитарен възел.

Намираме се в центъра на столицата, което е съществено предимство за близките, които искат да са в чест контакт с болния, както и за самия болен, който има достъп чрез ДКЦ ВИТА База 1 до всякаква висококвалифицирана медицинска помощ при нужда.

Може да ни намерите на:
Тел. 02/45 222 45 ;
Тел. 0888/25 65 92;
е-mail: [email protected]

 
Диагностично-консултативен център ВИТА
Вита Хоспис
Център по метаболитна
и бариатрична хирургия
}

РОДЕНИ БЕБЕТА В БОЛНИЦА ВИТА

8943
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах