За пръв път в болница ВИТА д-р Симеонов извърши плексусна катетърна блокада

За пръв път в болница ВИТА д-р Симеонов извърши плексусна катетърна блокада
18 Февруари 2019 г.
Анестезиологът в Болница ВИТА д-р Георги Симеонов успешно постави “фасция илияка” - блок и катетър за продължително постоперативно обезболяване по време на и след операция за смяна на дясна тазобедрена става. Тази манипулация позволява пациентът да бъде трайно обезболен не само докато трае операцията, но и доста време след нея, като по този начин болката вече не е неизменна част от възстановяването, дори и след най-тежките операции. С това приспособление пациентът лежи, спи, ходи, раздвижва се без да приема тежки обезболяващи медикаменти и без страданието да му пречи. Пациентката е изключително доволна и вече без страх мисли за всяка евентуална следваща операция.
Тази инвазивна процедура за първи път се извършва в Болница ВИТА и е част от непрекъснатия стремеж на ръководството и лекарите да предоставят на своите пациенти лечение на най-високо европейско равнище.
Свързани теми:
* Ново! Открива се Хоспис ВИТА
* Пакетни предложения за лабораторни изследвания
* Ново! Болница ВИТА създаде Център за лечение на болката

 
Вита Хоспис
Център по метаболитна
и бариатрична хирургия
Център за борба с болката
}

РОДЕНИ БЕБЕТА В БОЛНИЦА ВИТА

7050
Ортопедично отделение
Херния Център
Простата Център
Ин Витро Център
СТМ Вита Инженеринг
Партньори
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах