Излезе от печат новата монография на д-р Илия Карагьозов д.м. от ВИТА!

Излезе от печат новата монография на д-р Илия Карагьозов д.м. от ВИТА!
09 Юли 2020 г.


Имаме честта да Ви представим новоизлязлата монография на д-р Илия Карагьозов д.м. - Началник на Отделение по оперативна гинекология и тазова хирургия в МБАЛ ВИТА и Началник на Центъра по дисплазия към МБАЛ ВИТА.

Темата на изследването е „Съвременното лечение на доброкачествените и предраковите изменения на шийката на матката, влагалището и вулвата“ и е под редакцията на Член кореспондент проф. д-р Григор Горчев д.м.н., а рецензенти са проф. Д-р Славчо Томов д.м.н. и доц. д-р Надежда Хинкова д.м.

„Авторът на това иновативно в областта си изследване разглежда професионално и задълбочено не само терапевтичните аспекти на предраковите заболявания на вулвата, влагалището и маточната шийка. Със завидна вещина той представя историята на българската колпоскопска школа, някои важни страни от съвременното обучение по колпоскопия, както и актуални диагностични алгоритми“ – четем в презентацията на редактора проф. Горчев.Монографичният труд е изключително подходящ за всички практикуващи гинеколози в страната, защото синтезира сериозните теоретични познания на д-р Карагьозов с неговите огромни практически умения. Изданието фактически е учебник за всички, които специализират или се интересуват от оперативна гинекология и тазова хирургия и е практически наръчник за курсистите в традиционно провеждащите се в МБАЛ ВИТА Курсове по колпоскопия за гинеколози.

Ако желаете да получавате интересна и полезна информация, абонирайте се за нашия имейл бюлетин!
абонамент за бюлетин

Може да Ви интересува още:
* 10 важни принципа при избор на клиника за ин витро процедура
* НОВО! ХОСПИС ВИТА обявява промоционална цена
* Д-р Емил Костадинов и д-р Спас Иванов вече са част от екипа на ВИТА
* Д-р Мая Василева за ИН ВИТРО-то като решение за репродуктивните проблеми на двойките в България
* НОВО! Стартира ВИТА Телемедицина в услуга на пациентите!   Интервю с д-р Анна Савчева – Медицински управител на ДКЦ ВИТА
* Интервю с д-р Илия Карагьозов за новооткрития ВИТА Дисплазия център
* ​НОВО! ВИТА открива ДИСПЛАЗИЯ ЦЕНТЪР за диагностика и лечение на предракови състояния
* Неотложно звено за обслужване на пациенти във ВИТА в събота и неделя


 
Вита Хоспис
Център по метаболитна
и бариатрична хирургия
Център за борба с болката
}

РОДЕНИ БЕБЕТА В БОЛНИЦА ВИТА

7050
Ортопедично отделение
Херния Център
Простата Център
Ин Витро Център
СТМ Вита Инженеринг
Партньори
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах