За нас

Кариери


ВАШАТА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РЕАЛИЗАЦИЯ ВЪВ ВИТА


За да поддържаме висок стандарт на работа, ние от Вита търсим силно мотивирани хора, с които да постигнем нашите цели. Вярваме, че мотивираният и добре обучен екип е ключовият фактор за успеха ни!

Пациентите ни заслужават най-доброто, за това работим с ентусиазъм и се стремим непрекъснато да се усъвършенстваме. Ние предлагаме на своите служители:

 

  • Конкурентно възнаграждение
Развили сме глобален подход към определянето на възнагражденията и се стремим да гарантираме тяхната конкурентност в нашия пазарен сектор. Едновременно с това държим на връзката между възнаграждението и представянето, за да можем да отличим и възнаградим доброто представяне и личния принос.
 
  • Възможности за повишаване на квалификацията и за развитие на кариерата
Най-голям потенциал имат служителите, които знаят какво търсят и са готови да се учат и развиват, които са отворени за работа в екип и напредък в структурата на Вита. Нашата основна цел е  подобряване професионалната компетентност и капацитета на служителите на МБАЛ Вита и ДКЦ Вита, за по-ефективно и ефикасно изпълнение на задълженията, както и за повишаване на мотивацията.  
Работата с университетите и младите специалисти е един от нашите приоритети. Вита подава ръка на младите бъдещи специалисти, за да им помогне за тяхното развитие в сферата на медицината още докато са на студентската скамейка.

 
  • Пакет социални придобивки
Нашите служители могат да се възползват от социални придобивки, които поетапно надграждаме:
  • Ваучери за храна;
  • Спортни карти на преференциални цени;
  • Преференциални цени за служителите и техните семейства за здравни продукти и услуги в лечебното заведение и др.;
 
  •  Работа във високомотивиран екип от професионалисти
Ние можем да наречен нашите служители и специалисти – ОБЩНОСТ ОТ ХОРА СЪС СПОДЕЛЕНА ЦЕЛ. Пациентът е център на нашите усилия. Доверието на пациента е функция на индивидуален медицински подход към всеки един, съчетан с точна диагноза, най-съвременни програми за профилактика и превенция и предоставяне на високоспециализирани медицински услуги. Успехът зависи от всеки един служител на Вита, който реагира бързо, мисли задълбочено, полага усилия и работи ефективно за предоставяне на висококачествени медицински грижи и затвърждаване доброто име на лечебното заведение. 
 
  • Работа в стабилна компания с изградена фирмена култура

Създадена преди 30 години, "ВИТА" е първото частно медицинско заведение в гр. София. Водещите принципи в работата на целия екип на „Вита” са безкомпромисното качество на медицинските услуги, придружено с лично отношение и персонално внимание към всеки един пациент. Във „Вита” работят доказани специалисти от над 30 области на съвременната медицина. Хората, които работят с нас са специалисти с дългогодишен стаж и богат опит.
  
Очакваме от Вас мотивация и амбиция, желание за придобиване на нови знания и практически опит в сферата на медицината и здравните грижи. Ако смятате, че отговаряте на изискванията за работа във Вита, или желаете да фигурирате в нашата база данни с потенциални служители, очакваме вашата АВТОБИОГРАФИЯ И СНИМКА на имейл: [email protected].

Ако имате допълнителни въпроси относно свободни позиции или Вашата кандидатура се свържете с Антония Зарева - Ръководител отдел "Човешки ресурси" на тел. 02 45 22 623 и 0887 520 117.

Всички документи, които постъпват в отдел „Човешки ресурси”  се разглеждат при строга конфиденциалност и в съответствие със ЗЗЛД. Преценяват се предимствата на всеки един кандидат. Съгласно възприетите процедури на работа, единствено одобрените по документи кандидати получават обратна връзка. Останалата част от кандидатурите се запазват в база данни, за бъдещи подходящи за тях свободни работни позиции.

Позиции за които можете да кандидатствате:
Лекар, специалист
Медицинска сестра
Медицински лаборант
Лекарски асистент
Болногледач
Санитар и др.

Свободните позиции в МБАЛ ВИТА вижте в този линк.
Свободните позиции в ДКЦ ВИТА вижте в този линк.
Свободните позиции в ХОСПИС ВИТА вижте в този линк.
 


Диагностично-консултативен център ВИТА
Вита Хоспис
Център по метаболитна
и бариатрична хирургия
}

РОДЕНИ БЕБЕТА В БОЛНИЦА ВИТА

9948
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах