На 19.04.2024 г. (петък) от 09:00 до 18:00 ч. ще бъде затворена ул. "Флора Кънева" при кръстовището с ул. "Филип Кутев" (до Болница ВИТА). Достъп с автомобил: вход по ул. "Борис Руменов" до ул. "Флора Кънева" и наляво до платения паркинг. Пешеходен достъп от метростанция "Витоша" или с довеждащ градски транспорт по ул. "Филип Кутев".
01.12.2020

Конкурсът за детски фотографии на МБАЛ ВИТА избра своите лауреати!

Ежегодният фотоконкурс "ВИТА Слънчево бебе" и "ВИТА Слънчево дете" за фотографии на деца, родени във ВИТА, завърши. Новите лауреати вече са известни и прекрасните Новогодишни календари за 2021 година на ВИТА вече излязоха от печат.

Битката беше трудна, продължителна и изпълнена с предизвикателства за Мамите-фотографки и за бебетата-манекени. Благодарим на стотиците родители, които ни удостоиха с вълшебните снимки на толкова много красиви деца, родени през последните години във ВИТА. Всички те заслужават почетните места върху страниците на календарите за 2021 година, но месеците в годината са само дванадесет, за съжаление.  

Уважаемото жури с много труд и усилия избра за Вас най-добрите фотографии, които през следващата година ще красят всеки кабинет, фоайе и зала в МБАЛ и ДКЦ ВИТА, както и стотици домове на благодарни пациенти и партньори.

 

На спечелилите, честито високо отличие за красота, артистичност и фотографско майсторство!

Уведомяваме всички удостоени с награди бебета и деца, както и техните семейства, че могат да получат своите авторски броеве от календара, както и заслужените си големи награди от ВИТА и от фирмите спонсори на Регистратурата на ВИТА База 2. Очакваме Ви!