На 15 септември ВИТА Ви кани на Празник в Борисовата градина!

На 15 септември ВИТА Ви кани на Празник в Борисовата градина!
05 Септември 2019 г.


Болница ВИТА е участник в организираното от Портала за женско и семейно здраве „Мама, татко и аз“ и Софийска община специално събитие, което среща настоящите и бъдещите първолаци и вас, техните родители, със специалистите, благодарение на които вашите деца са поели първа глътка въздух и са станали част от настоящето и бъдещето на София. Заповядайте на една очарователна среща с педиатрите, акушер-гинеколозите, ин-витро специалистите, акушерките и сестрите от болницата, които ще се радват да видят колко са пораснали вашите деца.КАКВО
Инциатива „От първи дъх до първи клас“ - среща на настоящите и бъдещите първолаци на София, заченати и/или родени в родилните домове и клиниките по акушерство и гинекология и асистирана репродукция в града.

КОГА
15 септември 2019 г. от 11:00 ч.

КЪДЕ
Лятна сцена в Борисовата градина

С КОГО
Среща и безплатни консултации с акушер-гинеколози, репродуктивни специалисти, специалисти по фетална медицина, неонатолози, педиатри и специалисти на специалния щанд на Болница ВИТА.

КАКВО ДОПЪЛНИТЕЛНО
Празник за малки и големи с музикална програма на сцената, много забавления и игри, изложение на фирми, чиято дейност е свързана с грижите и отглеждането на деца от новородени до първокласници, а също и грижата за бременните бъдещи майки.
Очакват ви и много награди и изненади.


ОЧАКВАМЕ ВИ НА 15 СЕПТЕМВРИ ОТ 11:00 ЧАСА В БОРИСОВАТА ГРАДИНА!

Свързани публикации:


 
Вита Хоспис
Център по метаболитна
и бариатрична хирургия
Център за борба с болката
}

РОДЕНИ БЕБЕТА В БОЛНИЦА ВИТА

7050
Ортопедично отделение
Херния Център
Простата Център
Ин Витро Център
СТМ Вита Инженеринг
Партньори
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах