НОВО! ХОСПИС ВИТА обявява промоционална цена!

НОВО! ХОСПИС ВИТА обявява промоционална цена!
11 Юни 2020 г.
От днес до 8 юли Хоспис ВИТА ще приема възрастни или увредени хора на промоционални цени. За срок от един месец всички новоприети пациенти ще сключват договори за Месечен пакет услуги вместо за 1 900 лева, за 1 500 лева без да се намалява нито една екстра в обслужването.
Хоспис ВИТА е лечебно заведение, в което специалистите ни се грижат за хора с увреждания, хронично болни, лица със слединсултни състояния и  за терминално болни пациенти. Хосписът осигурява медицинско наблюдение, поддържащо лечение, здравни грижи, премахване на болката и психо-емоционалните ефекти от болестта, както и осъществяване на морална подкрепа за пациента и неговите близки.
Нашият екип и комфортната обстановка предразполагат пациентите ни да се чувстват като в домашна обстановка. Ние осигуряваме здравословна и качествена храна на всички пациенти, както и всякакви ежедневни грижи и помощ.
Сега е моментът да се възползвате от услугата!
Намираме се в центъра на столицата, което е съществено предимство за близките, които искат да са в чест контакт с болния, както и за самия болен, който има достъп чрез ДКЦ ВИТА База 1 до всякаква висококвалифицирана медицинска помощ при нужда.

Може да ни намерите на:
Тел. 02/45 222 45 ;
Тел. 0888/25 65 92;

е-mail: [email protected]


Може да Ви интересува още:

* Д-р Емил Костадинов и д-р Спас Иванов вече са част от екипа на ВИТА
* НОВО! Стартира ВИТА Телемедицина в услуга на пациентите!   Интервю с д-р Анна Савчева – Медицински управител на ДКЦ ВИТА
* Строги правила за пациентите и персонала на ВИТА във връзка със съвместната борба с Корона вируса!
* Интервю с д-р Илия Карагьозов за новооткрития ВИТА Дисплазия център
* ​НОВО! ВИТА открива ДИСПЛАЗИЯ ЦЕНТЪР за диагностика и лечение на предракови състояния
* Неотложно звено за обслужване на пациенти във ВИТА в събота и неделя
Вита Хоспис
Център по метаболитна
и бариатрична хирургия
Център за борба с болката
}

РОДЕНИ БЕБЕТА В БОЛНИЦА ВИТА

7175
Ортопедично отделение
Херния Център
Простата Център
Ин Витро Център
СТМ Вита Инженеринг
Партньори
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах