11.06.2020

НОВО! ХОСПИС ВИТА обявява промоционална цена!

От днес до 8 юли Хоспис ВИТА ще приема възрастни или увредени хора на промоционални цени. За срок от един месец всички новоприети пациенти ще сключват договори за Месечен пакет услуги вместо за 1 900 лева, за 1 500 лева без да се намалява нито една екстра в обслужването.


Хоспис ВИТА е лечебно заведение, в което специалистите ни се грижат за хора с увреждания, хронично болни, лица със слединсултни състояния и  за терминално болни пациенти. Хосписът осигурява медицинско наблюдение, поддържащо лечение, здравни грижи, премахване на болката и психо-емоционалните ефекти от болестта, както и осъществяване на морална подкрепа за пациента и неговите близки.

 

Нашият екип и комфортната обстановка предразполагат пациентите ни да се чувстват като в домашна обстановка. Ние осигуряваме здравословна и качествена храна на всички пациенти, както и всякакви ежедневни грижи и помощ.

 

Сега е моментът да се възползвате от услугата!


Намираме се в центъра на столицата, което е съществено предимство за близките, които искат да са в чест контакт с болния, както и за самия болен, който има достъп чрез ДКЦ ВИТА База 1 до всякаква висококвалифицирана медицинска помощ при нужда.

Може да ни намерите на:
Тел. 02 45 222 45 ;
Тел. 0888 25 65 92;
е-mail: hospis@vita.bg