Неврохирургия

Неврохирургията е медицинска специалност, която се занимава с диагностиката и лечението на заболяванията на нервната система чрез хирургични методи.

Неврохирургията лекува: тумори на главния и гръбначния мозък, черепно- мозъчни травми, абсцеси и болести на кръвоносните съдове на главния и гръбначния мозък, травми и хернии на гръбначния мозък, увреждания на междупрешленните дискове и на периферните нерви.

Отделението по неврохирургия във МБАЛ ВИТА е специализирано в оперативното лечение и възстановяване на гръбначно-мозъчни увреждания, резултат от предишни травми, тумори  или от заболявания на гръбнака.

Специализирани в гръбначната хирургия, специалистите на Вита извършват стабилизации в шиен, гръден и поясен отдели, стеноза на гръбначния канал, тумори на гръбначния стълб, спондилодисцит, болки във врата, гръба и в кръста.

Благодарение на иновативните оперативни техники, прилагани от невро-хирурзите на ВИТА, пациентите пролежават за кратко време в болницата в прекрасни условия и под грижите на чудесни специалисти и се възстановяват много бързо без рецидиви.

 
Специалисти
Диагностично-консултативен център ВИТА
Вита Хоспис
Център по метаболитна
и бариатрична хирургия
}

РОДЕНИ БЕБЕТА В БОЛНИЦА ВИТА

9948
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах