Очаквайте „Дни на бариатричната хирургия – 2021“ в МБАЛ ВИТА!

Очаквайте „Дни на бариатричната хирургия – 2021“ в МБАЛ ВИТА!
11 Октомври 2021 г.
На 1 и 2 ноември 2021 година в МБАЛ Вита, ще се проведат „Дни на бариатричната хирургия ВИТА 2021“.

Почетен гост и лектор ще бъде проф. д-р Пламен Стайков – едно от големите имена в европейската метаболитна и бариатрична хирургия. Той е Медицински директор на Болница Krankenhaus Sachsenhausen – Франкфурт Германия и Изпълнителен директор на Медицинската мрежа Франкфурт Рейн-Майн,  както и директор на Учебния център IBC Oxford за Германия. Защитава  Бариатрична аспирантура в Оксфорд, Англия, и е хоноруван професор в Националния медицински университет в Харков, Украйна.

Проф. д-р Стайков ще води лекции и демонстрационни операции в рамките на Дните на бариатричната хирургия - ВИТА 2021.

В МБАЛ Вита за два дни ще се съберат виртуално водещите специалисти от Центъра по метаболитна и бариатрична хирургия на Болница ВИТА с всички, които са ангажирани с този сериозен медицински проблем.

Събитието ще има Теоретична част, където online ще бъдат излъчвани лекциите на водещите специалисти от чужбина и от МБАЛ ВИТА и Демонстрационна част, в която проф. Пламен Стайков и Екипът от хирурзи на Вита ще оперират, за да покажат нагледно новостите и откритията в областта на хирургичното лечение на болестното затлъстяване.

С online лекции ще участват  хирурзи, ендокринолози, психолози и диетолози от болницата, които ще въведат останалите участници в голямата тема на хирургичното лечение на затлъстяването.

Ще бъдат демонстрирани пред специалистите най-новите достижения на този тип лечение на болестното затлъстяване и диабета.

За демонстрационните операции се набират пациенти, които не само ще имат честта и късмета да бъдат оперирани от водещи специалисти в Европа, но и ще заплатят с голяма отстъпка стойността на операцията, която ще подобри максимално здравето и качеството им на живот.

Бройката е силно ограничена.


За справки и записвания на кандидати за операции:
Моля да попълните регистрационната форма в сайта ни ТУК , да се обадите на тел. 0882 058 407 /Лозанова/ или да ни пишете на имейл [email protected].


Очакваме Ви!

Ако желаете да получавате интересна и полезна информация, абонирайте се за нашия имейл бюлетин!
АБОНАМЕНТ ЗА БЮЛЕТИН


Може да Ви интересува също:
* 
Как се дава първа помощ при различните видове изгаряния – интервю с д-р Елена Бенкова от МБАЛ ВИТА
*Стомашен ботокс в МБАЛ Вита – съвременна иновативна помощ при лечение на затлъстяването
*Хирурзи от ВИТА участват в прочутия Мастер клас по Метаболитна и бариатрична хирургия в Германия!
* Пакетни цени във ВИТА
* Финансирайте лечението си в МБАЛ ВИТА с подкрепата на Банка ДСК
Диагностично-консултативен център ВИТА
Вита Хоспис
Център по метаболитна
и бариатрична хирургия
}

РОДЕНИ БЕБЕТА В БОЛНИЦА ВИТА

7912
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах