Очаквайте Първия ВИТА БАРИАТРИЧЕН СИМПОЗИУМ по проблемите на лечението на болестното затлъстяване

Очаквайте Първия ВИТА БАРИАТРИЧЕН СИМПОЗИУМ по проблемите на лечението на болестното затлъстяване
01 Октомври 2019 г.
На 25 и 26 октомври 2019 година в МБАЛ „Вита“, съвместно с Болница Krankenhaus Sachsenhausen – Германия, ще се проведе Първият ВИТА БАРИАТРИЧЕН СИМПОЗИУМ.

Почетен гост и лектор ще бъде проф. д-р Пламен Стайков – едно от големите имена в европейската метаболитна и бариатрична хирургия. Той е Медицински директор на Болница Заксенхаузен и Изпълнителен директор на Медицинската мрежа Франкфурт Рейн-Майн,  както и директор на Учебния център IBC Oxford за Германия.
Защитава  Бариатрична аспирантура в Оксфорд, Англия, и е хоноруван професор в Националния медицински университет в Харков, Украйна.

Той ще води лекции и демонстративни операции в рамките на Първия ВИТА БАРИАТРИЧЕН СИМПОЗИУМ,  където за два дни ще се съберат всички специалисти по темата, с активното участие на лекарите от Центъра по метаболитна и бариатрична хирургия на Болница ВИТА.

С лекции ще участват  изтъкнати хабилитирани ендокринолози от България, както и водещи имена в българската метаболитна хирургия, диетология и психология.

Ще бъдат демонстрирани на живо най-новите достижения на този тип оперативно лечение на болестното затлъстяване и диабета.

За справки и записвания на лекари, които искат да участват в симпозиума:
чрез регистрационна форма в сайта ни ТУК ,
на тел. 0882/058 407 /Лозанова /
или на имейл [email protected]

За специализанти цената е 200 лв. при регистрация до 20 октомври (включително).
Местата са ограничени!


За демонстрационните операции се набират пациенти, които не само ще имат честта и късмета да бъдат оперирани от водещи специалисти в Европа, но и ще заплатят една минимална част от стойността на операцията, която ще подобри максимално здравето и качеството им на живот.

За справки и записвания на пациенти:
д-р Тушев - на 0889/813 724,
д-р Милева - на тел. 0885/935 776,
Нели Лозанова - на тел.  0882/ 058 407,

Регистратура МБАЛ Вита - на тел. 02/ 45 22 000,
както и на имейл [email protected] .
Очакваме Ви!

/Местата са ограничени и ще бъдат записани само първите петима, които отговарят на условията./

Диагностично-консултативен център ВИТА
Вита Хоспис
Център по метаболитна
и бариатрична хирургия
}

РОДЕНИ БЕБЕТА В БОЛНИЦА ВИТА

8559
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах