Съобщение
05.07.2022

През целия месец юли във ВИТА се извършват БЕЗПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ на доброкачествени кожни образувания от екип пластични хирурзи

Във връзка с Профилактичната програма на МБАЛ ВИТА за предотвратяване на значими за обществото заболявания, екип от пластични хирурзи през целия месец юли на 2022 година ще бъде на разположение на гражданите БЕЗПЛАТНО за преглед на доброкачествени кожни образувания на лицето, главата и тялото. Това включва всички видове бенки, липоми и атероми, както и други кожни несъвършенства.

Повече информация за тези кожни проблеми може да видите в лекцията на д-р Ненкова ТУК:



Също може да Ви бъде интересна и разработката на д-р Бенкова за борбата с белезите и кожните несъвършенства, която може да погледнете ТУК:



Основната задача на кампанията на ВИТА е да се повиши информираността на българите за възможностите за предпазване от развитието на доброкачествените образувания, както и за ползата от навременното им откриване и лечение.

Прегледите ще се извършват във ВИТА База 2 на ул. „Филип Кутев“ 10, в близост до МОЛ „Парадайз“. Предварителното записване е задължително. То става на телефоните на Регистратура на База 1 и База 2 на ВИТА или през платформата superdoc.bg.
Направление от личния лекар, както и предварителни изследвания не са необходими.


Кампанията включва безплатни прегледи от специалисти пластични хирурзи, като ВИТА предлага на своите многобройни пациенти следния

График:

Д-р Наталия Ненкова

Понеделник - 14:00 – 17:00 часа;
Вторник        - 08:00 – 13:00 часа;
Сряда            - 14:00 – 16:40 часа;

Д-р Елена Бенкова

Понеделник  - 08:00 – 13:30 часа;
Сряда             - 08:00 – 13:30 часа;
Петък             - 08:00 – 13:30 часа;

Прегледайте се безплатно при отличните специалисти на МБАЛ ВИТА, които ще Ви помогнат да бъдете не само по-здрав, но и по-красиви. Очакваме Ви!