Пробиване на уши от УНГ специалист за Благовещение

Пробиване на уши от УНГ специалист за Благовещение
26 Януари 2021 г.

Според народното поверие продупчването на ушите на малкото момиченце е част от ритуала  по подготовката му да се превърне в жена. Традицията повелява ушите на бъдещите госпожици да се пробиват на 25 март 2021 г. - Благовещение (Благовец), който тази година се пада в четвъртък. Празникът се свързва с думата "благо" - сладко. Вярва се, че ако се продупчат ушите на детето точно на този ден, то няма да усети болка и раната ще зарасне бързо и лесно.

ДКЦ „Вита“ вече организира записване на часове за пробиване на уши послучай Благовещение в База 1 - на ул. „Драговица“ 9, и в База 2 – на ул. „Филип Кутев“ 10.
Телефоните за връзка са:
За База 1 - 02/960 49 50; 0888 99 10 03
За База 2 – 02/45 22 000; 088 99 22 000

Манипулацията се извършва от нашите квалифицирани специалисти по УНГ  в двeте Бази на ВИТА. С модерните пистолети процедурата по пробиване на дупки е бърза и безболезнена. Те осигуряват скорострелно, прецизно и безшумно пробиване на ушите, което прави процеса идеален дори и за най-малките.

Обиците за пробиване на уши са изработени от  най-добрата медицинска стомана.  Те са нетоксични, не взаимодействат химически с човешкото тяло и не предизвикват алергични реакции. Модният дизайн на обиците ги прави предпочитани за носене и след оздравителния период.

Стойността на услугата е 57 лева и включва пробиване с пистолет, както  и самите медицински обеци.

Доверете се на ДКЦ ВИТА и на нашите специалисти за този важен за вашата госпожица ритуал!

Цената важи за целия месец февруари и март 2021 година.Ако желаете да получавате интересна и полезна информация, абонирайте се за нашия имейл бюлетин!
абонамент за бюлетин


Може да Ви интересува също:
* Д-р Пеев от ВИТА отговаря на най-популярните въпроси, свързани с поставянето на гръдни импланти
*
Липосукцията е модерен и щадящ начин за извайване на Вашето хармонично тяло - разказва д-р Людмил Пеев – пластичен хирург в МБАЛ ВИТА
* Финансирайте лечението си в МБАЛ ВИТА с подкрепата на Банка ДСК
* 10 важни принципа при избор на клиника за ин витро процедура
* Д-р Мая Василева за ИН ВИТРО-то като решение за репродуктивните проблеми на двойките в България
* НОВО! Стартира ВИТА Телемедицина в услуга на пациентите!   Интервю с д-р Анна Савчева – Медицински управител на ДКЦ ВИТА
* Неотложно звено за обслужване на пациенти във ВИТА в събота и неделя
 
Вита Хоспис
Център по метаболитна
и бариатрична хирургия
Диагностично-консултативен център ВИТА
}

РОДЕНИ БЕБЕТА В БОЛНИЦА ВИТА

7592
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах