Д-р Зорница Василева

Д-р Зорница Василева Специалност:
Детски кардиолог / педиатър
Контакти:
тел: 02 45 22 000

Работно време:
ВИТА База 2

Вторник 15:00 - 18:30

Запази час онлайн
Биография:
Д-р Зорница Василева е специалист педиатър и детски кардиолог в София с над 15 години опит. Извършва кардиологични прегледи на деца от 0 до 18 години, електрокардиограма, детска ехокардиография и др.

Образование

Завършва Медицински университет София през 2005 г. Своите специалности по Детски болести и Детска кардиология придобива през 2011 г. и 2017 г. По-голямата част от специализацията си по Детска кардиология д-р Василева е провела в Университетска болница в гр. Гент, Белгия.
Допълнителни квалификации

- Сертификат "Echocardiography in Congenital Heart Disease" от Европейска асоциация по кардиология;
- Сертификати "Ехокардиография в детската възраст – фундаментално ниво, трансторакална ехокардиография (1Р ЕхоКГ, 2Р ЕхоКГ), пулсов, континуален и цветен Доплер";
- Член на Български лекарски съюз, Фламандския лекарски съюз (Белгия) и Европейско дружество по детска кардиология;
- Множество участия в национални и международни конгреси и семинари по специалността.
Биография

От 2006 до 2012 г. д-р Василева е лекар-асистент по педиатрия в Клиника по ревматология и кардиология към СБАЛДБ София. От 2012 до 2018 г. е лекар-педиатър към AZ Lokeren, Белгия. От 2014 до 2018 г. работи като лекар-консултант по детска кардиология към Университетска болница в Гент, Белгия и към болница "Кралица Паола" в Антверпен, Белгия. От 2019 г. работи като детски кардиолог в Клиниката по детска кардиология към Националната кардиологична болница в София. Към момента е част и от екипа специалисти на ДКЦ Вита София. Владее холандски и английски, ползва руски, немски и френски език.


Вита Хоспис
Център по метаболитна
и бариатрична хирургия
Център за борба с болката
}

РОДЕНИ БЕБЕТА В БОЛНИЦА ВИТА

7175
Ортопедично отделение
Херния Център
Простата Център
Ин Витро Център
СТМ Вита Инженеринг
Партньори
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах