Д-р Иван Крумов

Д-р Иван Крумов Специалност:
Акушер-гинеколог
Контакти:
тел: 02 45 22 000; 02 960 4950

Работно време:
Вита База 1 и База 2

Запази час онлайн
Биография:
Завършва медицина през 2010 г. в Meдицински Университет- гр. София.

През април 2011 започва работa в CБАЛАГРМ "София, участва в конгреси на Българска Асоциация по Стерилитет и Репродуктивно Здраве (БАСРЗ) и European Society of Human Reproduction and Embriology (ESHRE).

През 2013г. печели конкурс и започва обучение като лекар специализант по Акушерство и Гинекология в МБАЛ Токуда Болница София с научен ръководител д-р Илия Карагьозов.

През периода юли 2017г. до януари 2018г. след приключване на специализацията работи като лекар ординатор в Отделение по Обща и Онкологична Гинекология, Тазова Хирургия и Акушерство в МБАЛ Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда София.

През декември 2017 г. придобива специалност по Акушерство и Гинекология.

От февруари 2018г. е част от екипа на д-р Илия Карагьозов дм в МБАЛ Вита като лекар специалист в отделение по Оперативна Гинекология.


Професионалните интереси на Иван Крумов са в областта на доброкачествени и злокачествени заболявания в гинекологията, профилактика и деструктивно лечение на преканцерозите на маточната шийка, минимално инвазивната хирургия в гинекологията.

Завършени курсове:
Обучителен курс по ултразвук в Акушерството и Гинекологията с международно участие ( 2014 г. и 2015 г.);
Office Hysteroscopy training workshop Theory Live Hysteroscopy Hansd- on training ( 2016 г. Faculty: prof. Sergio Haimovich, MD,PhD );
Принципи на колпоскопската диагностика и деструктивно лечение на гениталните преканцерози при жената (2019);
Диагностична и офис-хистероскопия (УМБАЛ Св. Марина- Плевен);
Оперативна хистероскопия- (УМБАЛ Св. Марина- Плевен);
Лапароскопска гинекологична хирургия - (УМБАЛ Св. Марина- Плевен)


Д-р Крумов е член на Български лекарски съюз (БЛС); Българско Дружество по Акушерство и Гинекология (БДАГ); Българска Асоциация по Онкогинекология (БАОГ); Българска Асоциация по Минимално Инвазивна Гинекологична Хирургия (БАМИГХ).

Участник в научни статии, публикации и участия в конгреси, съвместно с д-р Илия Крагьозов.


Диагностично-консултативен център ВИТА
Вита Хоспис
Център по метаболитна
и бариатрична хирургия
}

РОДЕНИ БЕБЕТА В БОЛНИЦА ВИТА

8943
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах