Д-р Силвия Оручева

Д-р Силвия Оручева Специалност:
Акушер-гинеколог
Контакти:
Работно време:
За записвания:

Тел: 02 45 22 115 - всеки делничен ден между 11:00 - 14:00 часа.
Биография:
Завършва медицина през 2009 г. в Тракийски Университет Стара Загора.
През 2010 г. става член на Асоциацията по Медицина в Испания с право на практикуване в страната. За периода 22.12.2011г. - 31.05.2013 работи като лекар без специалност в Испания.
През 2013г. печели конкурс и започва обучение като лекар специализант по Акушерство и Гинекология в МБАЛ Токуда Болница София с научен ръководител д-р Илия Карагьозов.
През периода юли 2017г. до януари 2018г. след приключване на специализацията работи като лекар ординатор в Отделение по Обща и Онкологична Гинекология, Тазова Хирургия и Акушерство в МБАЛ Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда София.
През декември 2017 г. придобива специалност по Акушерство и Гинекология.
От февруари 2018г. е част от екипа на д-р Илия Карагьозов в МБАЛ Вита Болница като лекар специалист в отделение по Акушерство и Гинекология.

Професионалните интереси на д-р Оручева са в областта на доброкачествени и злокачествени заболявания в гинекологията, профилактика и деструктивно лечение на преканцерозите на маточната шийка, минимално инвазивната хирургия в гинекологията.

Има следните завършени курсове: Обучителен курс по ултразвук в Акушерството и Гинекологията с международно участие ( 2014 г. и 2015 г.); Практически курс по Ултразвуков скрининг на бременността, феталната морфология, доплер, 3/4D ехография ( 2016г. ); Office Hysteroscopy training workshop Theory Live Hysteroscopy Hansd- on training ( 2016 г. Faculty: prof. Sergio Haimovich, MD,PhD );
Д-р Оручева е член на Български лекарски съюз ( БЛС ); Участник в научни статий, публикации и участия в конгреси, съвместно с д-р Илия Крагьозов.
Диагностично-консултативен център ВИТА
Вита Хоспис
Център по метаболитна
и бариатрична хирургия
}

РОДЕНИ БЕБЕТА В БОЛНИЦА ВИТА

7912
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах