Преслава Биковска

Преслава Биковска Специалност:
Психолог
Контакти:
тел: 02/45 22 000; 088/ 99 22 000
Биография:
Преслава Биковска провежда индивидуални психологични консултации и консултира семейства по въпроси, свързани с детското развитие, поведенчески и емоционални затруднения, взаимоотношения в семейството и в групата връстници, училищна готовност и проблеми с ученето, справяне с кризи (смърт, болест и други стресови събития).

Работи индивидуално и групово с деца и тийнейджъри.

Има специализиран опит за психодиагностика на детското развитие и терапевтична работа с деца със затруднения в развитието.

Преслава Биковска е бакалавър по „Психология“ и магистър по „Детско-юношеска и училищна психология“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

Допълнителни квалификации:
- В процес на обучение е в метода на психодрамата;
- Преминала е различни специализирани обучения за психотерапевтични умения (позитивна психотерапия, динамично интервю и др.);
- Психодиагностика при деца и юноши;
- Консултации на английски език.


Проблеми, които решава:
В периода от 2015 до 2016 година Преслава Биковска работи в специализирани центрове за терапия на деца с разстройства в развитието, където извършва психодиагностика на детското развитие, участва в изготвянето и прилагането на терапевтични програми и консултира родителите на децата.
Придобива обучение и опит за психологическа работа в група с деца и тийнейджъри и за превенцията на хранителни разстройства като стажант към частна психотерапевтична практика.
От декември 2016 година има своя частна практика.Прием:
База 2 на ДКЦ ВИТА на улица"Филип Кутев" 10
всеки вторник от 13:00 до 19:00 часа и
всеки четвъртък от 09:00 до 13:00 часа.Вита Хоспис
Център по метаболитна
и бариатрична хирургия
Център за борба с болката
}

РОДЕНИ БЕБЕТА В БОЛНИЦА ВИТА

6855
Ортопедично отделение
Херния Център
Простата Център
Ин Витро Център
СТМ Вита Инженеринг
Партньори
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах