Телемедицина

Телемедицина

Свържи се с лекарите на ВИТА, където и да си, без да се налага да излизаш от къщи!Лесно е с мобилното приложение на Healee!

Healee те свързва с лекар директно през твоя смартфон или таблет, за да можеш да получиш надежден съвет, когато ти е нужен, където и да се намираш. Говори направо с нашите експерти още сега!

С Healee можеш също така да си водиш подробен електронен здравен картон, да се свържеш със собствения си лекар, както и да ползваш специалния Healee Chatbot, който ще ти помогне да разбереш симптомите си с помощта на изкуствен интелект.


Свали Healee от App Store или Google Play, или ползвай на app.healee.com

Как работи консултацията?
След като се свържеш с лекар, може да опишеш проблема си и да поискаш онлайн консултация. Преди консултацията е възможно лекарят да те пита за допълнителна информация – медицинска история, лабораторни резултати, изображения. След това лекарят ще отговори с информация по състоянието ти, заедно с терапевтичен съвет.

В безопасност ли е моята лична и здравна информация?
Поверителността на здравните и личните ти данни е приоритет за нас.
Дори самите ние нямаме достъп до чувствителна информация, която потенциално би могла да разкрие твоята самоличност. Нямаме достъп до твоя имейл адрес, до изображенията в профила ти, до съобщенията, които обменяш с лекарите. Тази информация се съхранява криптирана на нашите сървъри.

Могат ли лекарите да изписват рецепти през Healee?
Да. Ако по време на консултацията лекарят реши, че имаш нужда от някакво лекарство, той или тя може да ти предпише това лекарство. Ако вече не си го направил, когато си се регистрирал, ще поискаме от теб да попълниш имената и възрастта си. В зависимост от местните регулации, тази информация е нужна, за да се създаде валидна рецепта.
Диагностично-консултативен център ВИТА
Вита Хоспис
Център по метаболитна
и бариатрична хирургия
}

РОДЕНИ БЕБЕТА В БОЛНИЦА ВИТА

8559
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах