На 19.04.2024 г. (петък) от 09:00 до 18:00 ч. ще бъде затворена ул. "Флора Кънева" при кръстовището с ул. "Филип Кутев" (до Болница ВИТА). Достъп с автомобил: вход по ул. "Борис Руменов" до ул. "Флора Кънева" и наляво до платения паркинг. Пешеходен достъп от метростанция "Витоша" или с довеждащ градски транспорт по ул. "Филип Кутев".
07.10.2020

Финансирайте лечението си в МБАЛ ВИТА с подкрепата на Банка ДСК

Имаме удоволствието да Ви представим новия проект на МБАЛ ВИТА и Банка ДСК, създаден с грижа за пациентите, които се нуждаят от лечение при нас.

Във Вита Вие получавате пълен пакет услуги за съвременно лечение при водещи лекари от над 35 специалности, отделения по хирургия, урология, ортопедия, гинекология, както и Инвитро център. На Ваше разположение са и новооткритите Хоспис, Център за лечение на болката, Център по метаболитна и бариатрична хирургия и Център по дисплазия, които бързо набират популярност и успех.

Често обаче нашите пациенти имат затруднение при финансирането на своето лечение, което става непреодолима пречка за качественото и професионално овладяване на проблема. За да подкрепим Вашето здраве, ние от ВИТА и Банка ДСК разработихме общ проект, който може да Ви бъде от помощ по пътя към мечтаното здраве и красота.

Можете да финансирате Вашето лечение с подкрепата на нашия партньор Банка ДСК, като се възползвате се от Потребителски кредит от Банка ДСК до 35 000 лева. От банката гарантират лесно кандидатстване и бързо разглеждане, както и удобни офиси, специално определени за обслужване на пациентите на болници ВИТА.

Повече информация за потребителски кредит от Банка ДСК вижте ТУК.

Пример за потребителски кредит*:

За сигурност на плащанията по кредита, можете да изберете застраховка  с предпочитаните от Вас покрития: застраховка "Живот", застраховка "Нежелана безработица" или пакет от тези покрития.  

*Приложените примери са ориентировъчни. Окончателните параметри и необходимостта от обезпечение са в зависимост от размера на кредита и Вашия индивидуален кредитен рейтинг.

За консултация или допълнителна информация:

Офис на Банка ДСК
ул. "Хенрик Ибсен" №15
Ивка Ангелова Пейкова
0884 680 314, 02/805 49 80
ivka.angelova@dskbank.bg

Офис на Банка ДСК
ул. "Люботрън" №31
Миглена Георгиева
0884 455 581, 02/805 49 88
miglena.georgieva@dskbank.bg

С телефонно обаждане на
0700 10 375; *BDSK (*2375)