НОВО! Промоционални цени в ХОСПИС ВИТА!

НОВО! Промоционални цени в ХОСПИС ВИТА!
28 Март 2022 г.
От 29 март  до 29 април Хоспис ВИТА ще приема и лекува възрастни и увредени хора по ПРОЛЕТНИ ПРОМОЦИОНАЛНИ ЦЕНИ.

За срок от един месец всички новоприети пациенти ще сключват договори за Месечен пакет услуги за 1 700 лева, без да се намалява нито една екстра от високопрофесионалното обслужване на болните в Хоспис ВИТА.

Останалите цени и пакети може да погледнете ТУК:

Хоспис ВИТА е лечебно заведение, в което специалистите ни се грижат за хора с увреждания, хронично болни, лица със слединсултни състояния и  за терминално болни пациенти. Хосписът осигурява медицинско наблюдение, поддържащо лечение, здравни грижи, премахване на болката и психо-емоционалните ефекти от болестта, както и осъществяване на морална подкрепа за пациента и неговите близки.

Нашият екип и комфортната обстановка предразполагат пациентите ни да се чувстват като в домашна обстановка. Ние осигуряваме здравословна и качествена храна на всички пациенти, както и всякакви ежедневни грижи и помощ.

Сега е моментът да се възползвате от услугата!

Намираме се в центъра на столицата, което е съществено предимство за близките, които искат да са в чест контакт с болния, както и за самия болен, който има достъп чрез ДКЦ ВИТА База 1 до всякаква висококвалифицирана медицинска помощ при нужда.

Може да ни намерите на:
Тел. 02/45 222 45 ;
Тел. 0884/04 62 72;
е-mail: [email protected]


Ако желаете да получавате интересна и полезна информация, абонирайте се за нашия имейл бюлетин!
АБОНАМЕНТ ЗА БЮЛЕТИН


Може да Ви интересува също:
*
„Родилното отделение на ВИТА е като част от семейството за всеки от нашия колектив“ – интервю с д-р Анна Чорбова – акушер-гинеколог
*МБАЛ ВИТА – 30 години иновации и развитие! Честит юбилей на всички, свързали професионалното си развитие с ВИТА, както и на стотиците хиляди пациенти!
*НОВО! В МБАЛ ВИТА вече има Сектор „Детска урология“ към Отделението за Урология и Андрология
*Хранене по време на бременност - специфики, обосновка, някои правила
*СЛУЧАИТЕ НА ДИАБЕТ ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯТА от Covid - 19 СЕ УВЕЛИЧАВАТ – интервю с д-р Мая Христозова – ендокринолог в МБАЛ ВИТА

 
Диагностично-консултативен център ВИТА
Вита Хоспис
Център по метаболитна
и бариатрична хирургия
}

РОДЕНИ БЕБЕТА В БОЛНИЦА ВИТА

8559
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах