15 % ОТСТЪПКА на всички неоперативни процедури за лице във ВИТА!

15 % ОТСТЪПКА на всички неоперативни процедури за лице във ВИТА!
13 Май 2022 г.
Наближават най-младежките, най-възторжените и вдъхновяващи майски празници на свежестта и красотата. Освежете и подобрете визията на лицето си с новата 15 % отстъпка във ВИТА за всички неоперативни техники за лице!

Насладете се на индивидуален подход и внимание  към всеки пациент, получете вярното и точно решение за всеки козметичен проблем. Придайте блясък, свежест и привлечете вниманието на всички върху себе си с красота и увереност!

В промоционалната кампания се включват всички дейности по прегледа и манипулацията на пациентката, в това число:
•    индивидуална консултация със специалист;
•    висококачествени продукти;
•    обезболяване, ако е необходимо.

Процедури:
В промоцията се включват всички неоперативни процедури за лице във ВИТА.

Специалисти:
Манипулациите се извършват от д-р Наталия Ненкова – пластичен хирург или от д-р Гергана Манолова – естетичен дерматолог.

Адрес:
Процедурите се извършват в модерната нова сграда на ВИТА База 2 на улица „Филип Кутев“ 10 /срещу МОЛ „Парадайз“/

Срок
Периодът на промоцията е от 16 май до 16 юни.

Записване
се извършва през телефоните на регистратура или чрез платформата superdoc.bg ТУК или ТУК.
Предварителни изследвания или направление от личен лекар не са необходими. Процедурите не изискват болничен престой и лечение.
Очакваме Ви!

Допълнителна информация за Отделението по Пластична, реконструктивна и естетична хирургия:

 
Пластичните и естетични хирурзи на Вита извършват всички актуални пластични и естетични интервенции: увеличаване и оформяне на гърди; липосукция, липофилинг и липоскулптура; подмладяване на лицето чрез фейслифтинг; повдигане на горен и долен клепач (блефаропластика); оперативно оформяне на коремна стена (абдоминопластика); отстраняване на гинекомастия; скулптуриране на устни чрез филъри и импланти; поставяне на ботулинов токсин;  реконструктивни операции след травми; заличаване на татуировки и белези; отстраняване на бенки и други туморни кожни образувания.


ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ПРОМОЦИЯТА

1. ОРГАНИЗАТОР НА ПРОМОЦИЯТА
ДКЦ ВИТА ЕООД (Дружеството), вписано в Търговския регистър към Агенцията по вписванията с ЕИК: 121561518, със седалище и адрес на управление: Гр. София, ул. "Драговица" 9, с МОЛ Тихомир Савчев.

2.ТЕРИТОРИАЛЕН ОБХВАТ НА ПРОМОЦИЯТА
Промоцията е валидна за територията на Република България.

3. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПРОМОЦИЯТА
Промоцията е валидна от 16.05.2022 г. до 16.06.2022 г. включително.
След изтичане на посочения по-горе срок, настоящите Общи условия прекратяват своето действие.

4. УЧАСТНИЦИ И УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА
В Промоцията има право да участва всяко дееспособно лице, за което след преглед от специалист в ДКЦ Вита, бъде установено, че може да бъде подложено на манипулацията.

5. ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА
В Промоцията нямат право да участват:
    • Лица, за които след преглед от компетентно медицинско лице (хирург от  Отделение по Пластична, реконструктивна и естетична хирургия на Вита) бъде установено, че не могат да бъдат подложени на манипулацията;
    • Служители, сътрудници и търговски партньори на Организатора, които към датата на стартиране на настоящата Промоция са в трудово или гражданско правоотношение с него;
    • Служители, сътрудници и търговски партньори на Организатора, които са били в трудово или гражданско правоотношение с него;
    • Близки и роднини на служителите или сътрудниците на Организатора, с които служителите или сътрудниците живеят съвместно в едно домакинство, независимо от това дали към датата на стартиране на настоящата Промоция служителите или сътрудниците на Организатора са или са били в миналото в трудово или гражданско правоотношение с Организатора;

6. ПРОЦЕДУРА ПО ОБЖАЛВАНЕ
Всеки Участник има право да отправи писмена жалба във връзка с настоящата Промоция, считано от датата на откриването ѝ – 16.05.2022 г.  в срок до 16.06.2022 г. Жалбите се подават в Представителните офиси на Организатора, или по пощата, с обратна разписка. За жалбите, подадени по пощата, срокът се счита за спазен, съобразно положената дата на пощенското клеймо.
Жалбите трябва задължително да съдържат имената на жалбоподателя, неговия пълен адрес, обстоятелствата, станали причина за жалбата, и подпис на жалбоподателя или негов пълномощник с изрично пълномощно.
Жалбите се разглеждат от комисия на Организатора в срок от 7 (седем) календарни дни от датата на получаването им, като при разглеждането им се прилагат правилата на настоящата Промоция.
Решението на комисията е окончателно, като жалбоподателят се уведомява за него в 5-дневен срок от вземането му – писмено, на посочения в жалбата адрес.

7. ЛИЧНИ ДАННИ
Кампанията се провежда при спазване на изискванията на Закона за защита личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент (ЕП) и на Съвета от 27.04.2016г., в сила от 25.05.2018г. (Регламента).
В периода на провеждане на настоящата Кампания, всеки участник следва да изрази устно или писмено желанието си да участва в нея, респективно да даде съгласието си Организаторът да обработи личните му данни за целите на настоящата Кампания, в качеството си на администратор на лични данни.
При изразяване на съгласие за участие в настоящата Кампания, респективно за обработка на личните данни за целите на настоящата Кампания, всеки един участник следва да бъде запознат от Организатора с информацията по чл. 13 от Раздел 2 на Регламента, в това число, но не само с координатите за връзка с длъжностното лице по защита на данните, с целите на събирането и обработването на личните данни на съответния участник, с категориите получатели, пред които данните могат да бъдат разкрити (ако има такива), както и със сроковете, за които личните данни ще се съхраняват. Организаторът на Кампанията следва да информира всеки един участник за правата му по смисъла на Регламента, в това число, но не само за правото му на достъп до личните му данни, за правата на коригиране, изтриване и ограничаване на обработването на личните му данни, както и за правото му да възразява срещу тяхното обработване. Организаторът е длъжен да предостави на всеки един участник информация за своите координати, на които участник в настоящата Кампания да може да упражни своите права, произтичащи от Регламента.

8. ДРУГИ УСЛОВИЯ
Правилата на Промоцията са задължителни и еднакви за всички участващи в нея лица, като всеки участник е длъжен да ги спазва.
Правилата на Кампанията са публикувани на Интернет страницата на Организатора на адрес: https://vita.bg/, с цел тяхната общодостъпност.
Организаторът не носи отговорност за технически проблеми, свързани с невъзможност за достъп до информация, във връзка с Промоцията, включително и за възникнали технически проблеми по поддържането на сайта – https://vita.bg/, в случай, че не са по вина на Организатора.
Всяко лице има право да изяви волята си да не участва в Промоцията, макар всички условия да са налице.
Настоящите Условия са в сила по отношение единствено на описаната в тях Промоция и се прилагат за периода на нейното действие. Всички други промоции, игри и томболи, организирани от Организатора, ще се регламентират от отделни Общи условия.
Организаторът на Промоцията си запазва правото да променя настоящите Общи условия и правила за провеждането ѝ, както и териториалния и времевия обхват на Промоцията, като за целта е длъжен да публикува промяната в Общите условия най-малко 1(един) ден преди да са влезли в сила на своята Интернет страницата.

Ако желаете да получавате интересна и полезна информация, абонирайте се за нашия имейл бюлетин!
АБОНАМЕНТ ЗА БЮЛЕТИН


Може да Ви интересува също:
*
„Красотата изисква жертви? Не, тя изисква грижи!“ – интервю с д-р Наталия Ненкова от болница ВИТА
* ПРОМОЦИЯ! Хиалуронови филъри за 440 вместо за 560 лева!
* Д-р Бенкова - пластичен хирург във ВИТА, ще извършва БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на пациенти с последици от изгаряния и травми, както и за профилактика и корекция на белези!
*
„Родилното отделение на ВИТА е като част от семейството за всеки от нашия колектив“ – интервю с д-р Анна Чорбова – акушер-гинеколог
* Хранене по време на бременност - специфики, обосновка, някои правила
* Финансирайте лечението си в МБАЛ ВИТА с подкрепата на Банка ДСК
 


 
Диагностично-консултативен център ВИТА
Вита Хоспис
Център по метаболитна
и бариатрична хирургия
}

РОДЕНИ БЕБЕТА В БОЛНИЦА ВИТА

8559
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах