МБАЛ ВИТА с престижно място в "Лекарите, на които вярваме" на вестник "24 часа"

МБАЛ ВИТА с престижно място в
07 Юли 2020 г.

Алманахът "Лекарите, на които вярваме" на вестник "24 часа" вече е на пазара. Изданието е ежегодно, престижно и включва най-новите постижения в областта на здравеопазването и медицината в България. Изданието на "24 часа" оценява най-добрите лекари у нас от 2011 година.

Целта му е да бъде оценен заслуженият труд и всеотдайност на всеки български лекар. В алманаха са представени над 600 специалисти – лигата на необикновените, които променят съдби и даряват надежда на хората.

Тази година освен класация на Лекарите, на които вярваме, Алманахът е посветен на коронавируса и дава информация за влиянието на вируса в различните системи на човешкото тяло, отговаря на важните въпроси за бъдещата ваксина, дава най-пълният и дълбок тест за медицинските аспекти на новата болест по разбираем за пациента и читателя начин

В тазгодишния брой на "Лекарите, на които вярваме" две от страниците са посветени на бързоразвиващата се МБАЛ ВИТА. В статия се представя най-новият проект на болницата – Центърът за лапароскопска и дебелочревна хирургия. Там може да намерите какво представлява този вид хирургия, както и представянето на Специалистите по дебелочревна хирургия във ВИТА д-р Емил Костадинов и д-р Спас Иванов, които извършват: Лапароскопски операции на дебелото правото черво при онкологични и неонкологични заболявания; Свинктеросъхраняващи операции; Минималноинвазивни трансанални процедури при полипи; Комбинирани операции при рак на правото черво; Минималноинвазивни и иновативни техники при хемороидална болест, перианални фистули и фисури.

Повече може да прочетете ТУК.

На тази страница може да се възползвате и от специален ТАЛОН за БЕЗПЛАТЕН ПРЕГЛЕД, с който, след като го представите при нашите специалисти, може да получите високопрофесионална консултация по проблеми, свързани с Вашите оплаквания и притеснения в тази област.

Освен новият Център за лапароскопска и дебелочревна хирургия в Алманаха е представен и ВИТА Ин витро центърът, даряващ щастие и любов на стотици български семейства.

Място в тазгодишното издание намира и Хоспис ВИТА – медицинското заведение, където близките Ви ще получат грижите, които заслужават.

Особено сме горди с тримата лекари от МБАЛ ВИТА, отличени заслужено със званието  "Лекарите, на които вярваме", а това са: д-р Илия Карагьозов д,м. - Началник на Отделение по гинекология и Началник на Центъра по дисплазия; д-р Мая Василева - Началник на "Вита Ин витро център" и д-р Людмил Пеев - Пластичен хирург в Отделение по пластично-възстановителна и естетична хирургия.

Ако желаете да получавате интересна и полезна информация, абонирайте се за нашия имейл бюлетин!
абонамент за бюлетин


Може да Ви интересува още:

* НОВО! ХОСПИС ВИТА обявява промоционална цена
* Д-р Емил Костадинов и д-р Спас Иванов вече са част от екипа на ВИТА
* НОВО! Стартира ВИТА Телемедицина в услуга на пациентите!   Интервю с д-р Анна Савчева – Медицински управител на ДКЦ ВИТА
* Интервю с д-р Илия Карагьозов за новооткрития ВИТА Дисплазия център
* ​НОВО! ВИТА открива ДИСПЛАЗИЯ ЦЕНТЪР за диагностика и лечение на предракови състояния
* Неотложно звено за обслужване на пациенти във ВИТА в събота и неделя

 
Вита Хоспис
Център по метаболитна
и бариатрична хирургия
Център за борба с болката
}

РОДЕНИ БЕБЕТА В БОЛНИЦА ВИТА

7175
Ортопедично отделение
Херния Център
Простата Център
Ин Витро Център
СТМ Вита Инженеринг
Партньори
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах